نوشته شده توسط : مهناز محمدی

کاشت پلی ژل چیست؟

پلی ژل یا ژل پمادی ماده‌ ای است که به صورت تیوپی در بازار یافت می‌شود، در انواع کاشت‌های ناخن مانند کاشت ناخن قالبی، کاشت ناخن با تیپ، کاشت ناخن با فیبر و کاشت ناخن با فرمر به کار می‌‌رود. این ماده به گونه‌ای است که سعی کرده تمامی نکات مثبت دیگر مواد کاشت را در یک محصول در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد.

کاشتپلی ژل

به عنوان مثال همانند پودر اکریلیک دارای استحکام بالایی است اما در عین حال انعطاف‌پذیرتر و سبک بوده که باعث می‌‌شود ناخن حالت طبیعی ‌تری داشته باشد. این مدل کاشت به دلیل آن که عوارض کمی در مقایسه با دیگر مدل‌‌ها داشته و با سه روش فرم، قلب و تیپ می‌توان انجام داد خواهان زیادی پیدا کرده است.

انواع ژل‌های مورد استفاده در کاشت پلی ژل

در کاشت ناخن از ژل‌‌های مختلفی استفاده می‌شود که تفاوت‌‌های ظاهری و کاربردی زیادی دارند. برای مثال برخی از آن‌‌ها سفت‌تر بوده و حالت خمیری کمتری دارند و یا بعضی از آن‌ها به راحتی همانند لاک از بین می‌‌روند و برخلاف نوع دیگر که باید به سالن‌ مراجعه کرده و با سوهان‌‌های مخصوص تراشیده شوند، آسیبی به صدف ناخن وارد نمی‌ کنند. این ژل‌ها حتی هنگام استفاده نیز تفاوت شان قابل مشاهده است.

بر اساس این خصوصیات تمامی ژل‌ها به دو دسته هارد ژل و سافت ژل تقسیم می‌شوند که هر کدام از آن‌‌ها دارای زیرمجموعه‌هایی نیز هستند. در کاشت پلی ژل اغلب سه نوع ژل به نام ژل اکرلیک، هپ ژل و ژل سفید به کار می‌‌رود که هر کدام از ویژگی‌های منحصربه‌فردی برخوردارند. اکثر اوقات به دلیل رنگ‌های شان افراد هنگام انتخاب تردید دارند؛ زیرا ژل اکریلیک رنگ نسبتا ماتی دارد در حالی که ژل سفید، رنگ سفید داشته و هپی ژل رنگ صورتی براق و هلویی داشته و به دلیل آن که رنگی شبیه به ناخن طبیعی دارد، طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

کاشت پلی ژل

ابزارآلات و مواد مورد نیاز در کاشت پلی ژل

همه ما می‌دانیم که برای انجام کاری بی ‌نقص؛ به ابزارآلات و تجهیزاتی نیاز است که کاشت ناخن نیز از این قضیه مستثنی نیست بنابراین برای شروع کار باید لوازمی را تهیه کنید که برخی از آن‌ها در تمامی کاشت‌ها مشترک بوده و برخی دیگر فقط در کاشت پلی ژل استفاده می‌‌شود.

کاشت پلی ژل

  • عقب ‌زن از عقب ‌زن هنگام انجام مانیکور استفاده می‌‌شود آن هم به این صورت که کوتیکول‌ها را به سمت عقب هل داده و قسمت بیشتری از سطح ناخن را نشان می‌‌دهد که باعث زیباتر شدن آن می‌‌شود.
  • نیپر این وسیله برای جداسازی و گرفتن پوست‌‌های اضافه دور ناخن حین انجام مانیکور به کار می‌‌رود البته باید به اندازه‌ای استفاده شود که باعث ایجاد عفونت نشود زیرا کوتیکول‌ها به گونه ‌ای هستند که از ناخن محافظت می‌کنند.
  • سوهان برقی یکی از اصلی‌ترین لوازم کاشت ناخن، سوهان‌های برقی یا میکروموتور‌ها هستند که انواع گوناگونی داشته و هر کدام دارای کاربردی منحصربه‌فرد است. این محصول در مقایسه با دیگر تجهیزات مورد نیاز خدمات گران ‌تر بوده زیرا اگر جنس مناسبی نداشته باشد ممکن است به فرد آسیب بزند. از انواع مختلف سوهان برقی می‌‌توان به سر سوهان مانیکور اشکی، سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، سر سوهان الماسه استوانه و سر سوهان کاغذی نرم اشاره کرد.
  • سوهان دستی سوهان دستی نوع دیگری از سوهان‌ها است که برای فرم ‌دهی به ناخن به کار می‌‌رود و زبری آن گوناگون است. برای آن که زبری دلخواه خود را انتخاب کنیم باید به عددی که روی آن قرار دارد دقت کنیم زیرا هر چه کوچک‌تر باشد زبرتر می‌‌شود.
  • کاتر این وسیله به منظور بریدن اضافات تیپ به کار می‌‌رود.
  • دستگاه UV یا LED یکی دیگر از تجهیزات ضروری خدمات کاشت ناخن دستگاه UV یا LED است که باعث خشک شدن مواد و لاک ژل‌ها می‌‌شود به گونه‌ای که پس از موادگذاری ناخن را به مدت یک دقیقه درون آن قرار داده تا با نور و اشعه‌ای که دارد آن را خشک کند.
  • قلم تخت کار با ژل این قلم یک نوع از انواع قلم‌‌ها است که باید از جنس و کیفیت خوبی برخوردار باشد برای مثال از موی مصنوعی ساخته شده باشد تا حین موادگذاری از قلم جدا نشود و مشکلی برای ناخنکار به وجود نیاورد.
  • بافر این وسیله همانند سوهان بوده و سطح کاشت را هموار می‌‌کند تا لاک به طور کامل روی آن قرار گیرد.
  • پلیش این وسیله پس از بافرکشی استفاده می‌شود تا سطح ناخن براق شده و اگر مشتری دیزاینی هم نخواست زیبا به نظر برسد.
  • ضد قارچ محلول ضد قارچ را قبل از آن که مواد کاشت بر روی سطح ناخن گذاشته شود، زده می‌شود تا از ایجاد قارچ جلوگیری کند و آسیبی به ناخن وارد نکند.
  • پرایمر پرایمر خاصیت چسبندگی بالایی دارد که باعث جسبیدن کامل مواد به سطح ناخن می‌‌شود. این محصول دارای سه نوع بوده که بر اساس میزان اسیدی بودن با یکدیگر تفاوت دارند زیرا هر چقدر اسیدی‌تر باشد میزان چسبندگی آن بیشتر است. اما در کاشت پلی ژل از بیس کات ژل استفاده می‌‌شود که همانند آن عمل می‌کند.
  • پلی ‌ژل این مواد به صورت تیوپی بوده که بر روی ناخن گذاشته و با کمک قلم آن را پخش می‌کنند.
  • کلینزر و پد کلینزر کلینزر مایعی است که چربی ناخن را از بین می‌‌برد. بعضي اوقات نيز زماني كه ژل را زده و درون دستگاه قرار می‌دهیم تا خشک شود اما قسمت هايي ناهموار بوده و به طور کامل خشک نمی شود يا به گونه‌ای نوچ می‌شود؛ از كلينزر استفاده مي شود؛ به اين صورت كه توسط پد کلینزر مایع کلینزر را روی سطح ژل پلیش زده تا نوچی از بین برود. همانطور که گفته شد کلینزر‌ها دارای دو نوع هستند اما بعضی از شرکت‌ها آن را به صورتی تولید می‌‌کنند که بتوان با خرید یک محصول هر دو نیاز ناخنکاران را برطرف ‌کند و آن‌‌ها دیگر نیازی به هیچ نوع کلینزری نخواهند داشت.

 

آموزش کاشت ناخن

مراحل کاشت پلی ژل

کاشت پلی ژل نیز همانند دیگر کاشت‌ها انجام شده و در برخی از قسمت‌ها با آن‌ها تفاوت دارد.

مرحله اول، سوهان کشی

برای این کاشت ابتدا باید مانیکور خشک انجام داد آن هم به این صورت که با استفاده از عقب‌زن کوتیکول‌‌ها را عقب زده و سپس توسط سر سوهان مانیکور اشکی آن‌ها را روی سطح ناخن بردارید. برای آن که مرحله اول به طور کامل انجام شود باید با نیپر پوست‌‌های اضافی دور ناخن را کند؛ پس از آن سر سوهان کاغذی نرم را برداشته و روی ناخن خراش ایجاد کنید و بعد از آن با براش انگشت را تمیز کرده و دوباره با سوهان دستی نرم این عمل را تکرار کنید، البته این مرحله باید تا حدی انجام شود که ناخن نازک نشود و صدف ناخن آسیب نبیند.

مرحله دوم، ضد قارچ

قبل از هر کاری باید از ضد قارچ روی صدف ناخن استفاده شود.

مرحله سوم، بیس کات

قبل از انجام مواد گذاری کاشت، بیس کات زده که باید 30 الی 60 ثانیه درون دستگاه uv قرار داد تا خشک شود.

مرحله چهارم، مواد گذاری

فرمرگذاری و گذاشتن مواد روی ناخن، که بهتر است از فرمر‌های کاغذی یکبار مصرف استفاده کنید. برای شروع؛ فرمر را از روی کاغذ جدا کنید و قسمت گرد خالی فرمر را روی ناخن قرار دهید و سپس لبه‌‌های آن را به یکدیگر بچسبانید تا در حین کار جدا نشود.
حال نوبت به استفاده از مواد پلی ‌ژل می‌‌رسد که باید تیوپ را فشار داده و مقدار لازم را روی ناخن قرار دهید، اندازه آن بسیار مهم است زیرا ممکن است باعث ضخیم شدن و نازک شدن کاشت شده و آن را زشت خواهد کرد. برای پخش مواد شما ابتدا باید پد کلینزر را به کلینزر آغشته کنید تا در حین کار قلم را بر روی آن مالیده و عمل پخش مواد برایتان راحت ‌تر باشد. پس از آن که مواد تمامی صدف ناخن را پوشاند و بلندی آن نیز توسط فرمر ایجاد شد، انگشت را به مدت 90 ثانیه درون دستگاه قرار دهید تا کاملا خشک شود و سپس فرمر را جدا کنید. مرحله موادگذاری باید تک به تک برای انگشتان انجام شود.

مرحله پنجم، کلینزر

استفاده از پد کلینزر

مرحله ششم، سوهان کشی پلی ژل

سوهان کشی، با این که کاشت پلی ‌ژل نیازی به سوهان کشی زیاد ندارد اما برای زیباتر شدن آن با استفاده از سوهان دستی فرم‌‌های بغل و بالای ناخن را ایجاد کرده و سپس خیلی سریع و به مدت زمان کمی توسط سر سوهان مانیکور استوانه‌ دورگیر، دورگیری را انجام دهید.
برای آن که لاک به طور کامل بر روی مواد قرار گیرد باید ناهمواری‌‌ها را با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه از بین برد و در آخر با سر سوهان کاغذی ناهمواری‌های احتمالی را هموار کنید.

مرحله هفتم، لاک ژل

اکنون نوبت به طرح دلخواه مشتری می‌رسد که می توان از لاک ژل استفاده نمود، ابتدا بافر زده و سپس لاک و طرح دلخواه مشتری را اجرایی کرد.

مرحله هشتم، تاپ شاین

بعد از لاک ژل و یا اگر مشتری دیزاینی نخواست؛ تاپ شاین را زده و دیگر کار تمام می‌‌شود.

مزایای کاشت پلی ‌ژل

کاشت پلی ژل

  • به دلیل آن که در مواد گذاری ناخنکار دقت بسیاری دارد، مدت زمان سوهان کشی آن کم ‌تر است.
  • کاشت پلی‌ژل در مقایسه با دیگر کاشت‌‌ها انعطاف‌پذیرتر بوده و دیرتر می‌‌شکند.
  • به دلیل عدم استفاده از لیکوئید در این کاشت، بوی تندی نداشته و آسیبی به بدن افراد حاضر در آن‌جا وارد نمی ‌کند.
  • کاشت پلی ‌ژل به دلیل ظرافتی که دارد بسیار طبیعی به نظر می‌‌رسد.
  • مواد کاشت پلی ‌ژل حساسیتی ایجاد نمی‌ کند بنابراین همه می‌توانند از آن استفاده کنند.
  • این نوع کاشت را می‌‌توان به عنوان کاور ناخن نیز به کار برد.
  • به دلیل آن که سوهان ‌کشی کمی دارد ، زمان کم‌ تری صرف آن می‌شود.

معایب کاشت پلی ‌ژل

  • مواد پلی ‌ژل در مقایسه با دیگر مواد گران ‌تر بوده به همین دلیل قیمت آن نیز بالاتر است.
  • مواد این کاشت بدون دستگاه UV خشک نمی ‌شود و اگر دستگاهی نباشد نمی توان این کاشت را انجام داد.
  • دستگاهی که در کاشت پلی ‌ژل استفاده می‌شود دارای اشعه ماورا بنفش بوده که برای پوست مشتری بسیار ضرر دارد.
  • برای ریموو این کاشت حتما باید به سالن مراجعه کرد.
  • حین جداسازی مواد، ناخن ممکن است ضعیف شود.

مطلب پیشنهادی: راه های ریمو کاشت ناخن

قیمت کاشت پلی ‌ژل

به دلیل آن که در کاشت پلی‌ ژل از مواد گران ‌تری در مقایسه با دیگر کاشت‌ها استفاده شده و به دستگاه UV نیاز است، هزینه کاشت اول آن نیز بسیار گران ‌تر از دیگر کاشت‌ها است. ترمیم آن نیز نسبت به دیگر ترمیم‌ها هزینه بالاتری دارد آن هم به این دلیل که باید مواد قبلی کاملا نازک شود تا حالت مصنوعی به خود نگیرد به همین خاطر برخی از ناخنکاران به طور کامل کاشت را ریموو کرده و دوباره انجام می‌‌دهند و هزینه ریموو را از مشتریان می‌گیرند. از این روی معمولا حدودا بین 180 هزار تومان تا 300 هزار تومان است.

مطلب پیشنهادی: نرخ آموزش کاشت ناخن

تفاوت پلی ژل با ژل بیلدر

پلی ژل‌ با ژل بیلدر تفاوت‌های زیادی داشته که در ظاهر قابل مشاهده است. اولین تفاوت آن‌ها حین خرید به چشم می‌‌آید زیرا پلی ‌ژل‌ها سفت‌تر بوده و تیوپی هستند اما به دلیل آن که ژل بیلدر کمی رقیق‌ تر است، بسته ‌بندی همانند کاسه دارد.

خصوصیات گفته شده باعث شده تا استفاده از پلی ژل‌ها راحت‌تر باشد آن هم به این دلیل که با فشار دادن تیوپ مقدار مواد مورد نیاز خود را با کاردک برداشته و روی ناخن پخش می‌کنید اما ژل بیلدر خاصیت کشسانی بیشتری دارد و کم کم باید گذاشته شود که زمان ‌بر بوده و به حوصله بیشتری نیاز است.

تفاوت پلی ژل با اکریلیک

برای انجام کاشت ناخن دو نوع مواد به کار می‌‌رود که یکی از آن‌‌ها پودر‌ها و اکریلیک هستند و برای آن که بتوان از این مواد استفاده کرد باید تمرین داشت تا با میزان لیکوئید و پودر آشنا شد. اما نوع دیگر ژل‌ها هستند که به پلی‌ژل‌‌ها ، لمینیت‌ ها، ژل‌‌های کاسه‌ای و … تقسیم می‌‌شوند و به گونه ‌ای هستند که هنگام استفاده خمیری بوده و آماده برای کاشت است و دیگر نیاز به ماده ‌ای برای ترکیب نیست. این دو گروه نه تنها در نحوه استفاده بلکه در ظاهر نیز با هم تفاوت دارند.

کاشت پلی ژل با قالب

همانطور که گفته شد کاشت ناخن با پلی ژل به سه روش انجام می‌‌شود که یکی از آن‌ها با قالب است. تمامی مراحل این سه روش با یکدیگر مشترک است اما در مرحله موادگذاری به جای فرمر از قالب استفاده می‌‌شود که این تاثیر بسیاری بر روی مدت زمان کاشت گذاشته و آن را کم می‌‌کند زیرا به دلیل آن که به درستی انجام می‌‌شود به سوهان کشی زیادی نیاز ندارد. نکته قابل توجه این است که باید قالبی انتخاب شود که کاملا هم‌اندازه صدف ناخن باشد تا طبیعی ‌تر به نظر برسد.



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهناز محمدی

اگر به انگشتان دست خود نگاهی کرده باشید مطمئنا برایتان سوال پیش آمده است که:

  • ساختار ناخن انگشتان دست از چیست؟
  • راهکار‌های زیبا شدن ناخن‌ها چه هستند؟
  • مطمئن ترین روش برای زیبا شدن ناخن‌ها چیست؟
  • 60 ایده برای کاور ناخن

ساختار ناخن

در حقیقت ناخن‌های دست از ساختاری 6 وجهی تشکیل شده است که اگر بخواهیم آن‌ها را نام ببریم شامل:

  • بستر ناخن
  • ریشه
  • صفحه
  • اپونیکیوم
  • پارونیشیوم
  • و هیپونیشیوم می‌شود.

با وجود چنین ساختاری پیچیده اما به ظاهر ساده باید مراقب ناخن‌ها بود زیرا در صورتی که بشکنند علاوه بر دردی که سبب می‌شوند، موجب بد فرم شدن در مقایسه با سایر ناخن‌ها نیز خواهند شد.

استثنایی که وجود دارد این است که دستان زنان همیشه باید مرتب به نظر برسند زیرا با توجه به وضعیت دست و ناخن هایشان، می‌توان شیوه زندگی یک خانم و نگرش او را نسبت به مراقبت از خود تعیین کرد. با توجه به اینکه هنر زیبایی ناخن در سال‌های اخیر بسیار پیشرفت کرده است ، در ادامه این مقاله با انواع روش‌های مراقبت ، ترمیم و معرفی بهترین روش مراقبت از ناخن ها آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.

با کلیک روی 60 مدل جدید و جذاب برای کاور ناخن مستقیم به قسمت تصاویر و ایده های کاور ناخن میرید.

کاور ناخن چیست؟

یکی از روش‌های زیبایی ناخن‌ها که امروزه مورد پسند خانم‌‎ها واقع شده است،کاشت ناخن می‌باشد اما این روش به همراه عیوبی است که ممکن است برای برخی افراد خوشایند نباشد. اگر شما هم جزو افرادی هستید که می‌خواهید درعین سادگی زیبا باشید و به سلامت ناخن خود اهمیت می‌دهید کاور ناخن پیشنهاد ما به شماست.

کاور ناخن روشی است که به شما اجازه می‌دهد تا سطح طبیعی ناخن خود را با استفاده از ژل uv بپوشانید تا ناخنی مقاوم، براق و زیبا داشته باشید. ژل یو وی یا ژل براق کننده لاک ناخن مناسب استفاده بر روی لاک جهت ایجاد درخشش بیشتر آن می‌باشد. همچنین این ژل مناسب برای استحکام لاک و ناخن نیز است.

مقاله پیشنهادی: انواع ژل ناخن و کاربرد‌های آن

کاور کردن ناخن

کاور ناخن که تحت عنوان لمینت نیز شناخته می‌شود یکی از روش‌های زیبایی ناخن‌ها است که در برابر شکستگی ناخن‌ها نوعی محافظ محسوب می‌شود. علاوه براین اگر ناخن‌هایی ناصاف و خط دار دارید این روش می‌تواند برطرف کننده عیوب ناخن باشد.

کاور ناخن برای چه افرادی مناسب است؟

ناخن‌های ما ساختاری پروتئینی دارند که کراتین نامیده شده و زیر کوتیکول پوست رشد می‌کنند. هنگام کاشت ممکن است ضخامت و سنگینی را روی ناخن هایتان احساس کنید و این برای برخی افراد خوشایند نیست، بنابراین افرادی که می‌خواهند سبکی و ظاهر طبیعی ناخن‌های خود را حفظ کنند کاور ناخن پیشنهاد ما به آن‌ها است.

علاوه براین، در حین کاشت ناخن از مواد لیکوئیدی استفاده می‌شود که ممکن است در طولانی مدت برای برخی افراد موجب حساسیت شود بنابراین چنین افرادی می‌توانند با خیال راحت کاور ناخن را انتخاب کنند اما فراموش نکنند که مدتی را به ناخن هایشان استراحت دهند.

همچنین افرای که ناخن‌هایی ناصاف، بدفرم دارند یا به علت آسیب دیدگی یا ضربه ترک، ناهمواری و خطوطی در ناخن هایشان ایجاد شده است و می‌خواهند ناخن هایشان را زیبا کنند؛ لمینت می‌تواند چاره کار باشد زیرا ساختاری محکم را به ناخن‌ها خواهد بخشید.

کاور ناخن برای چه افرادی مناسب نیست؟

  • برخی افراد که مستعد بیماری‌های عفونی یا قارچی هستند نباید از لمینت یا کاشت ناخن استفاده کنند زیرا احتمال پیشرفت بیماری شان وجود دارد.
  • همچنین افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند از این کار پرهیز کنند زیرا اگر توسط ناخن کار مجرب این کار انجام نشود ابتلا به خطر بیماری‌های عفونی در انتظارشان خواهد بود.
  • علاوه براین، اگر حوصله ماندن طولانی مدت در سالن‌های زیبایی را ندارید این کار به شما پیشنهاد نمی شود زیرا ناخن کاری نیاز به صرف وقت دارد.

کاور ناخن با ژل یا پودر؟ کدامیک بهتر است؟

کاور ناخن با ژل یا پودر

همانطور که گفتیم اگر مایل به داشتن ناخن‌هایی با ضخامت کم و سبک تر هستید، پیشنهاد ما به شما کاور با ژل است. اما اگر می‌خواهید لمینت با پودر انجام دهید توجه داشته باشید که این کار نیاز به تخصص و مهارت دارد بنابراین باید به سالن و ناخن کار حرفه ای مراجعه کنید.

برخی افراد ممکن است به مایع لیکوئیدی و پودر لمینت حساسیت داشته باشند که برای چنین افرادی اولویت لمینت با ژل خواهد بود. حساسیت به لیکوئید ممکن است به صورت سوزش، قرمزی، زخم و … ظاهر شود.

آموزش کاشت ناخن

کاور ناخن چگونه انجام می‌شود؟ (آموزش تصویری)

مواد، ابزار و تجهیزات لازم برای کاور ناخن

  • ست مانیکور ناخن
  • سوهان دستی
  • ژل فایبرگلاس
  • پد الکلی
  • پرایمر
  • دستگاه uv
  • بیس ژل
  • محلول ضد قارچ

مراحل انجام لمینت یا کاور ناخن با ژل

کاور ناخن نیز همانند کاشت به انجام یکسری اصول اولیه نیاز دارد تا زیبایی ناخن هایتان را دوبرابر کند. بدین منظور کافیست:

  • ابتدا زیر سازی به خوبی انجام شود. دراین مرحله لازم است که ناخن‌ها را مانیکور خشک کنید. برای انجام مانیکور خشک باید اپونیکیوم یا پوسته اطراف ناخن و کوتیکول‌های سطح آن را به عقب ببرید تا سطح و صفحه ناخن کاملا مشخص شود.
  1. سپس با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و انتهای ناخن را درست کنید تا صدف ناخن گسترده شود. در این مرحله توجه داشته باشید که اگر نیاز است ناخن‌ها کوتاه شوند آن‌ها را کوتاه کنید.
  2. پس از انجام مانیکور و زیبا سازی ناخن به آن‌ها روغن کوتیکول بزنید تا از سوزش پیشگیری شود و پوست اطراف ناخن نرم باشد.
  3. حال لازم است با یک فرچه یا دستمالی تمیز ناخن را تمیز کنید تا گرده‌های مراحل سوهان کشی و مانیکور پاک شوند.
  4. به منظور پیشگیری از قارچ زدن ناخن دراین مرحله از ضدقارچ استفاده کنید و سطح ناخن را به آن آغشته کنید و سپس از پرایمری که ترجیحا غیر اسیدی است مصرف کنید.پرایمر موجب آب رسانی به ناخن میشود.
  5. الان نوبت مواد گذاری است و شما باید از سر ناخن‌ها این کار را آغاز کنید. کمی از ژل پایه (بیس ژل) را سر ناخن بمالید و با کمی فشار آن را به سمت ریشه ناخن ببرید.
  6. توجه کنید که این ژل را روی گوشت یا پوست ناخن نمالید زیرا موجب خراب شدن عمل لمینت خواهد شد. سپس به منظور خشک شدن دستان خود را درون دستگاه یو.وی قرار دهید تا پس از گذشت یک دقیقه به خوبی خشک شوند.
  7. در این مرحله باید ژل مخصوص لمینت که ژل فایبرگلاس نامیده میشود را 3-5 مرتبه روی ناخن‌ها بمالید تا ضخامتی روی ناخن ایجاد شود.بهتر است پس از هربار اعمال ژل دست تان را درون دستگاه ببرید تا خشک شود و مجددا اعمال کنید.
  8. حال یک لایه چسبانکی روی ناخن هایتان احساس می‌کنید که کافیست با یک پد الکلی سطح ناخن را پاک کنید تا براقیت ژل نمایان شود.
  9. چنانچه قصد لاک زدن بر روی ناخن هایتان را دارید؛ در این مرحله و پس از خشک شدن کامل ژل از رنگ لاک مورد نظر خود استفاده کنید.

توجه کنید که این مراحل باید توسط ناخن کار مجرب انجام پذیرد تا از هرگونه مشکلات و نقص در کار پیشگیری شود.

مراحل کاور یا لمینت ناخن با پودر

کاور با پودر

طریقه انجام لمینت ناخن با پودر نیز تقریبا مراحل اولیه کاور با ژل را می‌طلبد. بدین منظور باید:

  1. ابتدا ناخن‌های خود را مانیکور و سوهان کشی کنید تا صدف ناخن گسترده شده و پوست‌های اضافی دور ناخن چیده شود.
  2. سپس با استفاده از کلینزر ( محلولی که دارای ترکیبات کنترل شده از ایزوپروپیل الکل و استون است و به منظور پاک کردن هرگونه چربی و آلودگی سطح ناخن استفاده می‌شود) چربی ناخن‌ها را پاک کنید.
  3. حال محلول ضد قارچ را روی کوتیکول و صدف ناخن‌ها بزنید. پس از آن پرایمر را روی ناخن‌ها زده و صبرکنید تا خشک شود. همچنین می‌توانید به مدت 30 ثانیه ناخن هایتان را در دستگاه یو.وی قرار دهید.
  4. برای شروع مواد گذاری در این مرحله باید براش (فرچه) مخصوص را به مایع لیکوئید (محلولی که پودر کاشت ناخن را حل می‌کند) آغشته کنید و سپس براش را درون پودر اکریلیک برده و سریعا روی ناخن‌ها بمالید. توجه کنید که لایه نازکی از این پودر را روی ناخن پخش کنید.
  5. پس از خشک شدن کمی روی ناخن‌ها را سوهان بزنید تا سطح ناخن یکدست شود.
  6. در نهایت به منظور براقیت ناخن‌ها از تاپ شاین استفاده کنید. تاپ شاین نوعی محلول است که برای براق شدن و ماندگاری کاشت و کاور روی ناخن استفاده می‌شود. پس از اعمال تاپ شاین روی ناخن‌ها ،دستان تان را به مدت 2-3 دقیقه در دستگاه یو.وی قرار دهید تا به خوبی خشک شود.

اما ممکن است برایتان سوال شود که کاور کردن چه تفاوتی با کاشت ناخن دارد؟

تفاوت کاشت ناخن و کاور ناخن

تفاوت کاشت و کاور ناخن

در کاشت ناخن نیاز است تا ابتدا ناخن مصنوعی(تیپ) برروی ناخن‌ها چسبانده شود تا اندازه (کوتاهی و بلندی) ناخن‌ها مشخص شود اما در کاور یا لمینت این روش ساده تر بوده و تنها به همان مواد اولیه کاشت یعنی پرایمر، لیکوئید نیم چرب و پودر یا ژل یو.وی نیاز است. همچنین مواد در کاشت مستقیما روی ناخن اعمال می‌شود تا ناخن از استحکام کافی برخوردار شود و ظاهر طبیعی خود را حفظ کند.

در کاور ناخن فرد احساس خوبی به ناخن‌های خود دارد و برخلاف کاشت، ناخن‌هایی بلند و ضخیم ندارد.

ترمیم کاور ناخن

کاور ناخن نیز همانند کاشت آن نیاز به ترمیم دارد. بدین منظور هر 2-3 هفته یکبار و مصادف با رشد ناخن هایتان باید آن را ترمیم کنید.

باید به سالن آرایشگاهی مورد نظر خود مراجعه کرده و این عمل را به ناخن کار خود بسپارید. عمل ترمیم در مقایسه با انجام لمینت به زمان کم تری نیاز خواهد داشت.

مزایای لمینت ناخن

همانطور که بدان اشاره کردیم در لمینت ناخن برخلاف کاشت احساس سنگینی برروی ناخن‌ها را نخواهید داشت، حال این روش مزایای دیگری نیز دارد که عبارتند از:

  • تسریع در انجام کار
  • حفظ طبیعی بودن ظاهر ناخن ها
  • حفظ سلامت سطح(صدف) ناخن
  • ماندگاری بالا
  • عدم مشکل در انجام کارهای روزمره
  • تنوع در رنگ بندی
  • برداشت یا ریموو آسان
  • عدم آسیب به صدف ناخن
  • استفاده از موادی بدون حساسیت و بو
  • مقرون به صرفه بودن نسبت به کاشت

مضرات و عوارض لمینت ناخن

هیچ کاری در حوزه زیبایی عاری از عیب و نقص نیست، کاور ناخن نیز ممکن است در طولانی مدت موجب ایجاد عفونت قارچی و عدم تنفس زیر ناخن‌ها شود بنابراین توصیه می‌شود مدتی را به ناخن‌هایتان استراحت دهید و به تقویتشان بپردازید.

ریموو یا برداشتن لمینت ناخن به چه صورت است؟

گاهی پیش می‌آید که از ناخن کاور شده خود خسته شده اید و یا بنابر دلایلی مجبورید آن‌ها را بردارید. بدین منظور لازم است به سالنی که عمل کاور را انجام داده اید مراجعه کرده و این کار را به ناخن کار مجرب خود بسپارید.

آن‌ها برای ریموو کردن کاور ناخن ابتدا روی تمامی ناخن‌ها استون زده و سپس یک لایه پد پنبه ای و یک لایه فویل دور ناخن پیچانده می‌شود. پس از گذشت 20- 30 دقیقه فویل و پد پنبه ای را از روی ناخن جدا می‌کنند و شاهد خواهید بود که کاور ناخن برداشت شده است.



:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مهناز محمدی

همه ما می دانیم كه خوش فرمی ناخن باعث زیباتر شدن دستانمان می شود، به همین دلیل امروزه بانوان زیادی به كاشت ناخن روی آورده و این عمل را انجام می دهند؛ در بین این افراد كسانی هستند كه از مدل كاشت خود ناراضی و پشیمان می باشند یا دچار بیماری های قارچی شده اند و به فكر ریمو كاشت ناخن خود هستند.

  • برای ریمو کاشت ناخن در خانه به چه ابزاری نیاز داریم؟
  • چگونه در خانه ریموو کاشت ناخن انجام دهیم؟
  • ریمو کاشت ناخن در سالن های آرایشگری

بنابراین در این مقاله می خواهیم به معرفی . آموزش انواع روش های ریموو كاشت ناخن و تمامی مباحث ذکر شده بپردازیم.

مطلب پیشنهادی: آموزش کاشت ناخن تخصصی

چطور کاشت ناخن را بکنیم؟

ابتدا باید بدانید این كار به مرور زمان باعث از بین رفتن ناخن طبیعی می شود، پس باید از بین روش هایی كه گفته می شود گزینه ای كه كمترین آسیب را به ناخن های شما می زند، انتخاب كنید.

زمانی كه كاشت ناخن را انجام می دهید، بسیار لذت بخش است. این که دو الی سه هفته (بستگی به رشد ناخن ها) ناخن های شما همانند روز اولی كه مانیكور شده باقی مانده است اما قسمت آزاردهنده هنگامی است كه ناخن رشد كرده و كاشت در معرض افتادن است؛ یعنی ناخن های شما به دو بخش طبیعی و كاشت تقسیم شده است که باید برای ترمیم وقت بگیرید و به سالن زیبایی مراجعه کنید. در این زمان گاها شما به فكر برداشتن كاشت ناخن خود هم می افتید كه می توانید هم در خانه و هم در سالن های آرایشی اقدام به انجام آن كنید، اكنون ما روش‌های ریموو كاشت ناخن در خانه و همچنین در آرایشگاه را می گوییم اما تا حد امكان به سالن های آرایشی مراجعه كنید تا آسیب كمتری به ناخن های شما وارد شود.

مقاله پیشنهادی : انواع کاشت ناخن

روش های ریمو كاشت ناخن در خانه

روش های ریمو کاشت ناخن

ریمو کاشت ناخن با استفاده از استون خالص

این روش برای افرادی كه كاشت ‏‏پودری ‏انجام داده اند، بسیار مناسب است.

برای برداشتن کاشت ناخن با استون، پیشنهاد می شود كه استون را داخل یك كاسه ریخته و بر روی كاسه دیگری كه پر از آب است قرار دهید تا با جوش آمدن آب، استون كمی گرم شود و سپس ناخن های خود را به مدت ٤٥ دقیقه درون كاسه بگذارید و پس از آن با یك عقب زن مواد را كنار بزنید و با كرم مرطوب كننده انگشتان خود را چرب كنید.

  • نكته: برای كمتر شدن آسیب به ناخن و برداشتن سریع كاشت، كمی روغن بچه به آن اضافه كنید.

كوتاه كردن ناخن كاشته شده و استفاده از كیت بازیابی ناخن

در این روش باید روزانه كمی از ناخن كاشته شده را با ناخنگیر گرفت تا فقط ناخن های طبیعی باقی بمانند و زمانی كه كاشت به طور كامل از بین رفت، به وسیله كیت ناخن كه دارای مواد ویتامینه و معدنی می باشند، به تقویت ناخن خود بپردازید.

استفاده از پد پنبه ای و فویل برای ریمو کاشت ناخن

در این روش ابتدا باید به وسیله سوهان دستی سطح روی ناخن كاشته شده و لبه های آن را به خوبی سوهان بكشید زیرا هر چه سوهان كشی بیشتر باشد، ناخن كاشته شده راحت تر جدا می شود اما نباید به گونه ای باشد كه به ناخن طبیعی رسید. اطراف ناخن را با براش تمیز كنید و با ناخن گیر طول آن را كوتاه كنید. این مرحله بستگی به سلیقه شما دارد؛ سپس پدهای پنبه ای را به شكل مربع دراورده و به تعداد 10 تا از آن تهیه كنید و پس از آن ٥ تكه فویل جدا كنید. پدهای پنبه ای را به آستون آغشته كرده و روی ناخن قرار دهید و به كمك فویل دور آن را بپوشانید، این مراحل را برای تمامی انگشتان انجام دهید و پس از آن دستكش پلاستیكی را دست كرده و ٢٠ دقیقه صبر كنید؛ به این نكته توجه كنید كه هر چه زمان طولانی تری صرف شود ناخن كاشته شده راحت تر برداشته می شود؛ در آخر كمی روی آن را سوهان بكشید و با كمك خلال دندان مواد را كنار بزنید، زمانی كه مواد برداشته شد مقدار زیادی كرم مرطوب كننده بزنید و دست هایتان را به یكدیگر بمالید.

اگر هنگام برداشتن ناخن دچار مشكل شدید باید بار دیگر این روند را طی كنید و اطمینان حاصل كنید كه پد پنبه ای حتما به طور كامل به آستون آغشته شده باشد و فویل تكان نخورد تا هوا راه نفوذی نداشته باشد.

آموزش کاشت ناخن

برداشتن کاشت ناخن با نخ دندان

این روش كمی دشوار است زیرا نمی توان به تنهایی انجام داد و نیازمند كمك فرد دیگری است. برای شروع باید چوبی را زیر ناخن كاشت قرار داد تا كمی از ناخن طبیعی فاصله بگیرد و سپس از فرد كمك بخواهید كه نخ دندان را از آن باریكه رد كرده و حركت اره ای انجام دهد تا ناخن جدا شود. این عمل با كمی درد همراه است و بهتر است تا حد ممکن از این روش استفاده نکنید.

راه حل درآوردن کاشت ناخن با استفاده از آب گرم

یكی از آسان ترین روش ها برای ریموو کردن کاشت ناخن، استفاده از آب گرم است كه ابتدا باید لبه های ناخن كاشته شده را توسط چوب بالا داد و راه ورودی ایجاد كرد و سپس به مدت ٤٠ دقیقه دست ها را درون آب گرم قرار دهید. در اینجا نكته مهم این است كه نباید آب سرد شود و هر گاه احساس كردید حرارت آن كم شده مجددا آب را گرم كنید.

درآوردن کاشت ناخن با نوشابه

در این روش باید به كمك لاك پاك كن، لاك روی ناخن پاك شود و سپس به مقدار لازم نوشابه گازدار درون كاسه ای ریخته و دست ها را به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه درون آن قرار دهید و پس از آن بیرون آورده و امتحان كنید. اگر كاشت جدا نشد دوباره این روند را تكرار كنید.

برداشتن کاشت ناخن با استفاده از كارت ویزیت

در این روش باید با كمك چوب های نازك باریكه ای بین كاشت و ناخن طبیعی ایجاد كرد و سپس كناره كارت ویزیت را در آن قرار داده و به سمت بالا فشار دهید که این روش را هم تا حد ممکن به کار نبرید.

ریموو كاشت ناخن در آرایشگاه

ریمو کاشت ناخن در سالن

بهتر است که تا حد ممکن ریموو کاشت ناخن را در منزل انجام ندهید و به سالن های آرایشی مراجعه کنید تا این کار را به راحتی برای شما انجام دهند.

استفاده از سیستم بهتر shak off

استفاده از این سیستم برای هر نوع كاشتی مناسب است و مزیت آن نسبت به روش های دیگر این است كه بدون هیچ آسیبی به ناخن و پوست اطراف آن كاشت را جدا می كند. این گونه كه دست ها را روی دستگاه بخار قرار داده و با حرارت آن ناخن جدا می شود.

قیمت ریمو كاشت ناخن

هزینه ریمو كاشت ناخن نسبت به سالن و منطقه متفاوت است اما به طور كلی می توان گفت قیمت آن تقریبا یك دهم قیمت كاشت می باشد بنابراین ارزان است.

نكات مهم ریموو كاشت ناخن

  • بعد از ریموو كاشت ناخن حتما به مدت ٢ هفته به تقویت ناخن های خود بپردازید تا استحكام قبلی خود را به دست آورد.
  • بعد از ریموو حتما از روغن های متفاوت مانند روغن زیتون، روغن كوتیكول یا روغن بادام استفاده كنید.
  • هیچ گاه با زور كاشت ناخن خود را جدا نكنید زیرا باعث آسیب به ناخن های طبیعی تان خواهد شد.

منبع مقاله: LOREALPARISUSA – STYLECR



:: موضوعات مرتبط: آموزش زیبایی ناخن , آموزش کاشت ناخن , ,
:: برچسب‌ها: ریمو کاشت ناخن , آموزش کاشت ناخن , آموزشگاه کاشت ناخن , هزینه دوره کاشت ناحن ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 فروردين 1402 | نظرات ()